Outwell LuftFortelt

Outwell LuftFortelt er et af mange LuftFortelte som findes på det danske marked. Outwell LuftFortelte er et kvalitets produkt, og hvor du får mange nye gode detaljer med.


Outwell´s nye kollektion 2018

Nedenstående billeder viser et udpluk af Outwell ny kollektion 2018:

Outwell Nordic Shore kollektionen er inspireret af naturen, skabt til afslapning og giver den ultimative brugervenlighed, rummelighed og komfort til dine ferier med campingvognen. Kollektionens bløde kurver går i et med landskabet som en bølgende sandklit og giver ny udsigt fra campingvognen.

Men den egentlig skønhed findes i funktionerne. Stellene uden stænger pustes hurtigt op og befrier dig fra den stressende opstilling, så du har mere tid til at nyde din ferie. Højden til loftet gør det muligt at stå oprejst. Sider med net skaber ventilation i forteltet, mens understykket beskytter mod kulde – med netlommer til opbevaring af genstande.

Fleksibelt design og enestående materialer tilpasser sig dårligt vejr, så du kan få mest muligt ud af solrige dage og holde dig varm på de koldere dage, og hvis vinden er hård, sørger forstærkningerne for at holde forteltet stabilt.

Med masser af plads til madlavning, opbevaring og afslapning, skal du blot tilføje familie, venner og en god beliggenhed, og du er klar til at hygge.

Amber 350SA
Pebble 420A
Ripple 380SA
Nordic Shore Annexe Air
Nordic Coast Annexe Sleep

Hvorfor Outwell Fortelt:

LuftFortelte.dk syntes Outwell er et innovativ kvalitetsprodukt med mange gode detaljer, hvor du som campist får meget for pengene. Højt vandsøjletryk, flot design, og med mange gennem tænkte detaljer. LuftFortelte.dk vurderet dette ud fra deres video m.v..

Besøg Outwell´s hjemmeside, og se Outwell kollektion 2018 : •Link: Se mere via dette link

Facebook Gruppe:

Deltag i facebook gruppen vedr. LuftFortelte/ lufttelte – Klik på billede:

Scroll to Top