Camping 5G Router

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G

Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som bla. også er et krav for os som er Off-Grid med solcelleanlæg.

Se vores YouTube om TELTONIKA RUTX50. Denne kraftfulde router er udført i kvalitets alu kabinet og kan fungerer i temperaturspænd som er optimal for camping, ligesom den er med 4 mimo antenner, 1 GPS antenne, og 2 stk. WIFI antenner, en USB udgang, plads til 2 stk. simkort, 4 stk. LAN porte og 1 stk. WAN port.  Statusindikatorer: 2.4/5 GHz, 3G, 4G, 5G, Forbindelsesstatus, LAN, Signalstyrke, Strøm, WAN, Wi-Fi – Se nedenstående billeder.Teltonika RUTX50 er en fremtidssikret multi-netværk router.

RUTX50 er en dual-SIM multi-netværksrouter, der tilbyder 5G mobilkommunikation til højhastigheds- og datatunge applikationer. Sammen med 5x Gigabit Ethernet-porte og dual-band Wi-Fi muliggør det pålidelig dataoverførsel med auto-failover. Bagudkompatibilitet og flere grænseflader giver mulighed for langsigtede udvidelsesmuligheder og opgraderingsmuligheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *